Isolatie folie

Wilt u uw producten, vleeswaren of andere goederen beschermen tegen de kou? Dan is isolatiefolie jouw antwoord! Of u ze nu in de koelkast of vriezer bewaart, isolatiefolie helpt uw goederen veilig en vers te houden. Isolatiefolie is een dunne laag polyester met een achterkant van aluminiumfolie. Het wordt gebruikt om thermische en akoestische isolatie te bieden, oppervlakken te beschermen tegen hitte, kou of geluid, en om een duurzame barrière te vormen om vocht buiten te houden. Isolatiefolie kan zeer duurzaam zijn en met de juiste zorg vele jaren meegaan.


Isolatiefolie is heel gemakkelijk te gebruiken - snijd het gewoon op de gewenste maat en wikkel het dan om wat je ook probeert te isoleren. Je zult voedsel en andere producten langer vers kunnen houden en je eten zal niet naar aluminium smaken.

Isolatiefolie kopen

Bent u geïnteresseerd in onze isolatierol en noppenfolie, maar wilt u eerst wat advies over de verschillende toepassingen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Onze experts staan u graag te woord!

Grotere aantallen of een speciale folie?

Heeft u een aanvragen voor grotere hoeveelheden isolerende folie of voor speciale maten aluminium isolatiefolie, neem dan contact met ons op dit kan telefonisch of per mail onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen en u te adviseren. Door onze eigen productie en grote standaardvoorraad kunnen wij snel leveren maar ook  alle vormen, maten en hoeveelheden isolatierollen en noppenfolie op korte termijn leveren. 

Noppenfolie met aluminium kopen?

Isolatiefolie is een dun, flexibel materiaal dat wordt gebruikt om producten te beschermen tegen hitte. Het wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie, maar ook in de auto-industrie of huis isolatie. De isolatiefolie kan van aluminium of polyethyleen zijn.

Isolatierollen kopen of noppenfolie kopen? Dit kan op verschillende manieren. U kunt de isolatierol eenvoudig kopen via de webshop en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit geld voor isolerende folie, Noppenfolie met aluminium, isolatie noppenfolie, aluminium isolatiefolie, Noppenfolie aluminium, isolatie bubbelfolie, bubbelfolie al deze producten zijn op voorraad in ons pakhuis en worden na dat wij de bestelling ontvangen hebben zo snel mogelijk verzonden.

Kenmerken Isolatie folie

Isolatiefolie bubbelfolie en aluminium bestellen

Zoals u kunt zien is het isolatiemateriaal dat wij verkopen te gebruiken voor heel veel doeleinden.  U kunt het isolatiemateriaal gemakkelijk bestellen middels de webshop. Heeft u meer advies nodig over onze isolerende folie dan kunt u contact op nemen met onze specialisten deze staan klaar om u vragen te beantwoorden en u te voorzien van het juiste advies. Wanneer de bestelling is afgerond zal het isolatiemateriaal zo snel mogelijk nog ons pand verlaten. Wanneer u het isolatiemateriaal in grote hoeveelheden wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen! Veel plezier met uw isolatiemateriaal bestelling!

 

Noppenfolie Kopen

Vraag een offerte aan voor uw isolatierol

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!