Noppenfolie, bubbelfolie of luchtkussen folie, allemaal benamingen voor hetzelfde product. Noppenfolie is het verpakkingsmateriaal dat verreweg het meest gebruikt wordt. Dankzij noppenfolie komen uw zendingen veilig aan bij de klant. Noppenfolie is onder te verdelen in verschillende gradaties. Licht, normaal en extra sterk. Welke het best bij u past is afhankelijk van het product dat u gaat verzenden. Bent u opzoek naar grotere hoeveelheden? Neem dan contact met ons op!

Licht (63 Micron)

Normaal (75 Micron)

Zwaar (100 Micron)

Noppenfolie kopen

Noppenfolie kan eigenlijk gebruikt worden voor het verpakken van elk product. Ook bestaat er noppenfolie met aluminium , noppenfolie met aluminium wordt gebruikt voor isolatie.  De verschillende kwaliteiten van de noppenfolie kunnen getest worden doormiddel van het aanvragen van een sample pakket. Weet u al welke noppenfolie u nodig heeft, dan kunt u de noppenfolie direct kopen.

Noppenfolie bestellen

Het is bij ons ook mogelijk om noppenfolie te bestellen. Wanneer u opzoek bent naar grotere aantallen dan de staffel die bij het product staat, dan kunt u contact opnemen met ons! De bestelling van noppenfolie kan geleverd worden in de hoeveelheid die u wenst op bestemming. Wij verzenden noppenfolie losse rol, maar ook per volle vrachtwagen.

www.packagingdiscounter.nl

 

Vraag een offerte aan!