Ice pack

Kies voor de veiligste manier om uw goederen te vervoeren. We bieden een breed scala aan verkoelende icepacks die aan uw behoeften voldoen. Deze verpakkingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal voor langdurige opslag en houden de temperatuur lang vast zodat uw product veilig en gekoeld bewaard kan worden.

Ice Packs kopen

Coolpack kopen doe je gemakkelijk online bij Fresh Packaging. Wij leveren ice pack per doos en per pallet in verschillende formaten. De IcePack kunnen op maat geproduceerd worden van 50 t/m 1500 gram. Heb je een grote bestelling en wil je meerdere ice pack kopen? Bestel dan onze ice packs per pallet en profiteer van veel voordeel. Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Ice Packs.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze IcePack zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en Ice Pack van belang.

Eigen text of logo toevoegen op de icepack?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw icepack. Vaak hergebruikt de eindgebruiker de icepack en zal jouw logo of text dus leiden tot een enorme naamsbekendheid. Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan voor uw ice pack

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!