Thermodoos

Onze Thermodozen zijn ontworpen voor het transporteren van temperatuur gevoelige producten zoals groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De thermodoos worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Voor elk van deze temperaturen bestaan er verschillende thermodozen met koelzakken. De thermo zak wordt ook wel koelzak, thermobag, coolbag, thermo envelop of isolatiezak genoemd. 

Voordelen

Het grote voordeel van de Thermodoos ten opzichte van de Eco cool box of de EPS doos is dat de binnen voering en de doos ongevouwen geleverd worden. Hierdoor passen er tot wel vijf keer zoveel Thermodozen op een pallet. Dit scheelt in transport en opslag! Ook is de Thermodoos voor de eindgebruiker erg gemakkelijk om weg te gooien.

 

De binnen voering zit los in de doos, hierdoor is de Thermodoos erg makkelijk weg te gooien voor de eindgebruiker. De doos kan bij het karton/ papier gegooit worden en de isolatiezak mag bij het plastic afval. 

 

De isolatiezak bestaat uit bubbelfolie met daarop gelamineerd een laag Gemetaliseerde PET coating. Dankzij de stilstaande lucht samen met deze coating kunnen producten hun temperatuur tot wel 48 uur behouden.

Isolatiedoos 100 % recyclebaar karton


Vraag een offerte aan!

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!