Ice pack Sheets

Cooled Solutions Ice Pack sheets zij van hoge kwaliteit ice matten die gebruikt worden voor het gekoeld houden van uw geconditioneerde zendingen. Onze absorber ijsmatten worden geleverd als losse vellen en op rol, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn en weinig volume innemen. Het laken bestaat uit een superabsorberend granulaat en een waterabsorberende zak. Het moet ongeveer 5-10 minuten in water worden ondergedompeld. Zodra het vel is omgevormd tot een vel gelpacks, is het klaar om ingevroren te worden.

IcePacks sheets kopen

De Ice Pack sheets zijn een nieuw infoverend product en bedacht voor het optimaal koel houden van geconditioneerde producten. De Ice Pack sheets zijn ep maat afscheurbaar en flexibel zo is dit optimaal te gebruikte voor ieder mogelijke toepassing. De cellen absorberen het water, waardoor een kussenmat ontstaat. De koelmat kan al worden ingevroren bij –5 graden Celsius en kan worden ingevroren tot -80. Na het invriezen is de ice pack sheet nogsteets flexibel en klaar om te gebruiken.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Ice Packs of voor ice pack sheets.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze ice pack sheets zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en Ice Packs van belang.

Eigen text of logo toevoegen aan icepacks sheets?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw icepack. Vaak hergebruikt de eindgebruiker de icepack en zal jouw logo of text dus leiden tot een enorme naamsbekendheid. Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

 

Andere afmeting nodig vraag een offerte aan!