Houd je eten vers en je klanten blij met de Fresh Packaging Koelzakken. Onze koelzakken zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en isolatoren, waardoor u het vertrouwen heeft om uw goederen in hun oorspronkelijke temperatuur en kwaliteit te vervoeren. Of u nu een paar items vervoert of een hele vrachtwagen, wij staan voor u klaar. Koop nu je Fresh Packaging Koelzakken!
Bescherm je temperatuur gevoelige producten tegen bederf met deze Fresh Packaging Insulation Koelzakken. Dit is de beste bescherming tegen hitte om het risico op bederf te verminderen en de houdbaarheid van uw bederfelijke goederen te verlengen. Of je nu voedsel vervoert of bewaart, deze koelzakken zorgt voor langdurige versheid.

Koelzakken kopen

Toepassingen isolatiezak

Gebruik The Fresh Packaging als koeltas en als thermotas, hij houdt je eten tot wel 6 uur vers en is verkrijgbaar in verschillende maten. Bescherm uw bederfelijke producten met de beste isolatie op de markt. Het 3-laags isolatiesysteem van de Fresh Packaging koeltas is gemaakt van een duurzame en lichtgewicht folie om maximale bescherming te garanderen. Koop vandaag nog onze geïsoleerde tas bij via onze webshop!

Thermozakken bestellen

U kunt de isolatiezakken op verschillende wijzen bestellen. Het is mogelijk om de koelzak via de website te kopen en deze zal dan ook dezelfde dag nog worden verstuurd.   Ook kunt u de koelzak kopen door contact met ons op te nemen. Indien u grotere hoeveelheden koelzakken tegelijk wilt kopen kan dit nog wel eens makkelijk zijn. Na de aankoop van de producten sturen wij dan een factuur op met een betalingstermijn van 30 dagen 

De zakken kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Kenmerken Koelzakken

Vraag een offerte aan

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!