Isolatiehoes pallet & IBC

Er zijn nu manieren om uw goederen te beschermen met een betaalbare en efficiënte oplossing. De Thermohoes van Fresh Packaging helpt u geld te besparen op brandstof- en transportkosten. Deze geïsoleerde hoes is ideaal voor het vervoeren van pallets met voedsel, medicijnen, bloemen en meer. Met de Thermohoes houdt u uw goederen zeker langer koel!

Thermische isolatiehoes pallet

Vervoer je producten naar klanten met deze thermische hoezen. Hun isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat producten de hele reis op een constante temperatuur blijft. Ze zorgen voor een optimale isolatie en zijn er in verschillende maten en kwaliteiten.
Investeer niet alleen in een thermische hoes, maar investeer in een superieure thermische hoes. Onze hoezen zijn op maat gemaakt om uw lading te beschermen. Of je het nu opbergt of vervoert, je hebt de best mogelijke isolatie nodig. Onze hoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en keer op keer getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten. En met een verscheidenheid aan maten, kwaliteitsniveaus en prijspunten, vindt u de perfecte match voor uw behoeften. 
Aan de onderkant van de pallet wordt vaak een Geïsoleerde bodem blok pallet (130 x 150 cm) of Geïsoleerde bodem Euro pallet ( 110 x 150 cm) gebruikt.

Isolatiehoes pallet kopen

U kunt de pallethoes op verschillende wijzen kopen. Het is mogelijk om de pallethoes via de website te kopen en deze zal dan ook dezelfde dag nog worden verstuurd.   Ook kunt u de pallethoes kopen door contact met ons op te nemen. Indien u grotere hoeveelheden pallethoezen tegelijk wilt kopen kan dit nog wel eens makkelijk zijn. Na de aankoop van de pallethoes sturen wij dan een factuur op met een betalingstermijn van 30 dagen 

De hoezen kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Isolatiehoes voor IBC

Veel vloeistoffen die vervoerd worden in IBC's dienen binnen een bepaalde temperatuur range te blijven. Dankzij onze thermische isolatiehoezen gaat dit een stuk gemakkelijker. Onze hoezen zijn verkrijgbaar in de exacte afmeting van een IBC. Bent u van plan om een isolatiehoes voor een IBC te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pallethoes Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden


Herbruikbare pallethoes

Onze pallethoes is herbruikbaar. Wel zien wij dat veel van onze klanten geen retoursysteem hebben en hierdoor de pallethoes dus eigenlijk niet hergebruiken. Onze pallethoes is erg stevig en kan dus ook zeker meerdere malen worden hergebruikt. Of u de pallethoes kunt het gebruiken ligt er dus maar net aan of dat in uw proces te realiseren valt.

Thermal Cover

Thermal Cover of Thermo cover is de engelse vertaling van het woord thermohoes. Wanneer u opzoek bent naar een thermohoes kunt u dit dus ook Thermal Cover noemen. Dit betekend dan dus automatisch ook dat alle bovenstaande informatie omtrent de thermohoes ofwel thermische pallethoes ook geld voor de Thermal Cover.

Vraag een offerte aan:

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!