Zeecontainer isolatie liners

De Cooled Solutions container liner is een totaal isolerende binnenvoering voor een zee container in de afmetingen van een 20ft, 40ft en 45ft container. Zee container isolatie liners zorgen voor voor een meer consistente temperatuur binnen de container. De isolerende werking kan zowel ter preventie van warme als koude temperaturen gebruikt worden. De Zeecontainer liners komen overeen met de binnen afmetingen van de container en zijn gemakkelijk te bevestigen, ook is het mogelijk om specifiek afmetingen op aanvraag te produceren. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten.

Thermische container isolatie liners

De door Cooled solutions ontwikkelde en geproduceerde container liners worden worden gebruikt voor het isoleren en beschermen van verschillende goederen zoals vis, vlees, chemicaliën, dranken, bio, Pharma en andere temperatuur gevoelige producten.

Container isolatiehoes

Onze containerliners zijn leverbaar in vrijwel iedere afmeting. Onze standaard afmetingen zijn 20DV 20HC 40DV 40HC 45 HC. Om de container zo goed mogelijk te isoleren is het aan te raden om gebruik te maken van een container liner en onderlegger. Wilt u een afwijkende afmeting of heeft u een specifiek vraag over onze container liners neem dat contact op met een van onze specialisten dit kan telefonisch of per mail.

Vloerisolatie

De container liners kunnen gebruikt worden met en zonder vloer isolatie. Een isolator is wel aantal te raden, dit zorgt namelijk voor een hogere isolatie. Het is vooral van belang als het gebruikt wordt ter bescherming van hoge temperaturen dit omdat warme lucht van onder naar boven gaat. Vermijd zo veel mogelijk het rijden met steekwagen en heftrucks over de vloer isolator dit zorgt namelijk dat het materiaal beschadig en zo een lagere isolatie waarde heeft.

Container isolatie liner Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden


Herbruikbare zeecontainer isolatie liners

Onze container liners zijn zijn herbruikbaar, maar vaak hebben onze klanten hier geen retour systeem voor. Dit omdat het kosten inefficiënt is wanneer de container bijvoorbeeld wordt afgezonden naar Azië. Wanneer de container liner niet afgezonden wordt naar een verre bestemming en het gewenst is de container liner te hergebruiken is het belangrijk dat er bij het aan brengen en het verwijden van de liner niet wordt getrokken aan de bevestiging punten en hier zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Vraag een offerte aan:

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!