Koelelementen

Onze koelelementen zijn een snelle oplossing voor uw koelbehoeften. Houd fruit en andere etenswaren lang koel en vers met onze koelelementen. De koelelementen zijn gemaakt van PTFE-vezel van voedingskwaliteit en gepolijste aluminiumfolie.

Bij het transporteren van voedsel en andere temperatuur gevoelige producten is het altijd belangrijk om een veilige temperatuur aan te houden en daar zijn de koelelementen perfect voor. Het koelelement is een cruciaal onderdeel van het systeem dat de koeling prestaties bepaalt. De gel in de koelelementen helpt de temperatuur op peil te houden en blijft lang koel. Loop niet de kans om je eten met andere middelen te bederven, koop nu het koelelement!

Koelelement

Een koelelement bestellen kan gemakkelijk door onderstaande producten in de winkelwagen te stoppen.

Koelelementen kopen

Transport kan zwaar zijn. Maar laat de hitte niet de overhand krijgen! Wij bieden de beste koelelementen tegen concurrerende prijzen, zodat u zich onderweg veilig voelt. Met onze koelelementen hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw lading binnen enkele minuten opwarmt. Onze koelelementen zijn perfect voor het transport van bederfelijke goederen en ons luchtregelsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur urenlang constant blijft. Ik zou zeggen dat dit een coole investering is voor elke reiziger of transporteur!

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor een koelelement.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze koelelementen zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en koelelement van belang.

Koelbox koelelementen

Koelbox koelelementen ofwel koelbox elementen worden vaak, zoals het woord al zegt, gebruikt in een koelbox. Dit kan een koelbox zijn voor op het strand maar het kan ook bedoelt zijn voor een isolatiedoos tijdens transport. Met onze kleine koelelementen blijft een koelbox of kooldoos tot wel 48 uur op de juiste temperatuur. Hierdoor zijn onze koelbox elementen ideaal voor verschillende doeleinden.

Andere afmeting koelelement nodig? Vraag een offerte aan!