Welkom bij Cooled Solutions Nederland, hét bedrijf voor customized transport oplossingen van Nederland. Met meer dan 9 jaar ervaring zijn wij een erkend bedrijf gespecialiseerd in producten die gebruikt worden tijdens transport. Met dank aan ons loyale personeel, met veel kennis en ervaring, zijn wij de partner die u zoekt. Wij zijn een fullservice bedrijf dat gespecialiseerd is in producten die gebruikt worden tijdens transport. Dit betekent dat wanneer de klant een pijnpunt ervaart, wij dit proberen op te lossen met speciaal ontworpen producten voor dit probleem.

 

Diensten

Lees hier meer over de diensten die wij leveren.

Producten

Lees meer over de producten die wij verkopen.

Over ons

Lees hier meer over ons.

Cooled Solutions Nederland is gespecialiseerd in innovatieve gekoelde verpakkingsoplossingen en slimme data loggers. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2011 bedient CSN haar Europese klanten, die actief zijn in de transport, voeding-, vis en bloemenindustrie. Bent u op zoek naar gekoelde verpakkingsoplossingen? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Onze klanten vinden ons:

Betrouwbaar

Dankzij onze hoge kwaliteitseisen zijn wij ook een betrouwbare partner voor uw bedrijf.

Oplossingsgericht

Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw transport proces.

Snelle levertijd

Vooraf altijd duidelijk wanneer wij de producten kunnen leveren.


Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten waarbij we de verpakkingen en processen kunnen blijven optimaliseren. Kortom, een betrouwbare partner in uw supply chain.

Dus kiest u voor Cooled Solutions Nederland als partner? Dan kiest u voor:


√ Flexibiliteit

√ Ruim negen jaar ervaring

√ Heldere communicatie

√ Aantrekkelijke tarieven


Heeft uw bedrijf logistieke problemen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing.