Diensten

Buiten de verkoop van onze producten is er ook de mogelijkheid tot wat aanvullende diensten:

 

Product ontwerp

Vaak gaat het transport proces bij bedrijven al jaren op de zelfde wijzen en worden hierbij altijd dezelfde producten gebruikt. Nu kan het wel is zo zijn dat wanneer iemand met een frisse blik dit proces observeert er het een en ander verbeterd kan worden. Dit kunnen zowel kwaliteitsverbeteringen zijn als kosten besparingen. Dat is ook de reden dat wij graag bij u op bezoek komen om het proces van dichtbij te observeren. Mochten wij het idee krijgen dat het bijvoorbeeld economisch voordeliger is om voor een bepaald product een alternatief te zoeken, dan gaan wij direct aan de slag. Met onze kennis, expertise en connecties binnen de productiewereld wereldwijd, kunnen wij altijd met een idee / ontwerp komen om het proces te verbeteren. Indien de klant dit iets lijkt kunnen wij overgaan tot het produceren van samples en misschien zelfs het oude product vervangen.

 

Ook kan de klant ons benaderen wanneer zij zelf een idee hebben voor een nieuw product of een verbetering van een bestaand product. Wij staan altijd open voor innovatie en maken graag een keer een afspraak met u.

 

 

Logistiek Partner

Omdat CSN een full-service bedrijf is en u graag ont zorgt in het complete traject, kunnen wij ook als uw logistiek partner fungeren. Dat houdt in dat als het product klaar is om naar de klant te worden verscheept wij het product tijdelijk kunnen opslaan en versturen wanneer nodig.  Daarnaast kunnen we ondersteunen bij de verzending van producten aan de eindklant. Zo worden er een aantal stappen in het proces weggenomen, waardoor de kosten ook omlaag gaan. E-commerce Zeker voor E-commerce partijen kan het interessant zijn om de verzending van producten richting de eindklant door CSN te laten verzorgen. Bestellingen worden nauwkeurig gesorteerd, verpakt en verstuurd.