Koelelementen per pallet

Cooled Solutions Koelelementen zijn handige Koelelementen voor geconditioneerd transport. De cooling gel in onze Koelelementen zijn van hoge kwaliteit en houden voor lange tijd hun temperatuur vast zodat jouw transport veilig, gekoeld vervoerd kan worden.

Koelelementen kopen

Cool packs kopen doe je gemakkelijk online bij Cooled Solutions. Wij leveren Koelelementen per doos en per pallet in verschillende formaten. . Heb je een grote bestelling en wil je meerdere ice packs kopen? Bestel dan onze ice packs per pallet en profiteer van veel voordeel. Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor koelelementen.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze koelelementen zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en koelelementen van belang.

Andere afmeting nodig vraag een offerte aan!