EPS doos met kartonnen omdoos

Dikwandige EPS dozen voor bevroren, gekoelde en warme toepassingen. De isolerende dozen die wij u bieden zijn van EPS, wat ook wel piepschuim of tempex wordt genoemd. EPS dozen zijn bijzonder geschikt voor het geconditioneerd vervoer van goederen. De dikte van de doos bepaald de isolatiewaarde: hoe dikker de wand van de EPS doos is, hoe beter deze isoleert.

EPS dozen hebben als eigenschap dat deze goed isoleren en licht van gewicht zijn. Doordat EPS schokken goed absorbeert is uw product beschermt tijdens transport. Daarnaast is een ander voordeel van EPS dozen dat het materiaal ongevoelig is voor bijvoorbeeld vocht en voor schimmel. De EPS dozen zijn her te gebruiken en zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Ook zijn EPS dozen erg voordelig om aan te schaffen.

Vraag een offerte aan voor jou Koeldoos!

Kartonnen dozen kopen

Kartonnen dozen leveren wij in een aantal verschillende maten. Veel van deze maten passen precies om een Tempex doos heen.  Hierdoor kan de kartonnen doos als omdoos voor de Tempex isolatiedoos dienen. Deze zijn gemakkelijk samen te bestellen en worden altijd tegelijkertijd bezorgd.

Eigen text of logo toevoegen?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw Koelverpakking. Het bedrukken van de kartonnen doos zorgt voor een goede presentatie en bied de mogelijkheid voor extra reclame voor uw bedrijf! Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Andere afmeting nodig vraag een offerte aan!