Thermal Cover / thermal blanket

Een Thermal cargo cover is een ideaal product wanneer u producten wilt verzenden die weinig tot geen temperatuur schommelingen mogen ondergaan. De thermal cover wordt ook wel thermal blanket genoemd en is verkrijgbaar in alle afmetingen. Wij kunnen de thermal covers leveren in alle vormen en kwaliteiten. De thermal blanket wordt zowel voor opslag als voor geconditioneerd transport gebruikt. De thermal cargo cover heeft als doel de temperatuur peaken te reduceren tijdens de logistieke keten. Daarbij biedt de thermal blanket bescherming tegen schade en diefstal. Onze standaard afmetingen komen overeen met de afmeting van een pallet waardoor de thermal cargo cover gemakkelijk over de goederen valt. De thermal blanket is erg gemakkelijk aan te brengen over de pallet.

Thermal blanket

Zoals eerder beschreven wordt de thermal cargo cover ook wel eens thermal cargo blanket genoemd. De thermal blanket is ontworpen voor het transporteren van temperatuur gevoelige produten zoals bijvoorbeeld vis, vlees, groenten, fruit en andere bederfelijke goederen. De thermal blanket worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Voor al deze temperatuursbereiken zijn er verschillende kwaliteiten thermal covers verkrijgbaar. De thermal covers / thermal blankets zijn verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen. Noppenfolie met aluminium zorgt voor een hoge isolatie waarde. Deze hoge isolatiewaarde ontstaat door de stilstaande lucht in de bubbelfolie en de stevige dichte laag aluminium dat erg goed de zon kan weerkaatsen. Dankzij deze hoge isolatiegraad zijn de thermal blankets erg geliefd bij onze klanten.

Thermalcover kopen

De thermalcover is via verschillende manieren te bestellen. Wanneer de thermalcover via de website wordt besteld, zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Verder is het mogelijk een thermal blanket te kopen door contact met ons op te nemen. Als u opzoek bent naar grotere hoeveelheden thermal cargo covers dan kan het nog wel eens handig zijn om dit te doen. Wanneer de bestelling van de thermalcovers via een accountmanager plaatsvind kan er op factuur betaald worden. Dit betekend dat er tot 30 dagen na de aankoop van thermal blanket betaald kan worden.

De hoezen kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Thermal blanket voor IBC

Tijdens het transport van een IBC container willen er nog wel eens vloeistoffen in zitten die binnen een bepaalde temperatuur range dienen te blijven. Dankzij onze thermal blanket zullen de temperatuur pieken vele malen lager zijn dan wanneer er geen thermalcover gebruikt wordt. Onze thermal blankets zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en dus ook in de afmeting van een IBC. Wilt u isolatie voor een IBC container? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

 

Thermal cover Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden


Herbruikbare thermohoes

Onze thermalcover / thermohoes is her te gebruiken. Vaak hebben onze klanten geen retoursysteem en hierdoor zien wij in de praktijk dat deze isolatie hoezen dus niet her gebruikt worden. De thermal cover van CSN is erg sterk en hierdoor kan de isolatiehoes gemakkelijk meerdere keren worden hergebruikt. Het hergebruik van de isolatiehoes hangt er dus maar net van af of dit te realiseren valt binnen uw process.

Thermal Cover

Thermal Cover is de engelse vertaling van het woord thermohoes. Wanneer u opzoek bent naar een thermohoes kunt u dit dus ook Thermal Cover noemen. Dit betekend dan dus automatisch ook dat alle bovenstaande informatie omtrent de thermohoes ofwel thermische pallethoes ook geld voor de Thermal Cover.

Vraag een offerte aan voor uw thermal cargo cover!