Thermo cover 

Onze thermo cover heeft een perfecte isolatiewaarde en zorgt voor minder temperatuurschommelingen tijdens transport. De Cooled Solutions thermo cover is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kan ik elke afmeting geproduceerd worden. De thermo cover bestaat uit bubbelfolie met aluminium en wordt gebruikt tijdens opslag en transport van temperatuur gevoelige goederen. Buiten bescherming van temperatuur biedt de thermocover ook bescherming tegen schade en diefstal. De thermocover kan in elke afmeting gemaakt worden en hierdoor zijn ze gemakkelijk over elke maat pallet aan te brengen.

Thermocover

De thermocover van Cooled Solutions wordt ook cargo blanket genoemd. De cargo blanket wordt gebruikt voor het transporteren van temperatuur gevoelige producten zoals vis, vlees, fruit en andere goederen die temperatuur gevoelig zijn. De thermocovers worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Er zijn verschillende thermocovers / cargo blankets beschikbaar voor elk van deze temperatuursbereiken. De thermo cargo blanket kunnen besteld worden in verschillende kwaliteiten en alle denkbare afmetingen. Dankzij de noppenfolie met aluminium en de daarbij horende stilstaande lucht werkt deze thermocover als perfect isolatie materiaal. De aluminium zorgt voor weerkaatsing van de zon, hierdoor zijn de cargo covers erg populair wanneer temperatuur gevoelige producten geëxporteerd worden middels luchtvracht.

Thermo cover kopen

De thermo cover van Cooled Solutions zijn verkrijgbaar via de website en zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Verder is het mogelijk om de thermocovers te bestellen via onze verkoopafdeling. Het voordeel van thermocovers kopen via onze werknemers is dat dit via factuur kan. Dit betekend dat de betaling pas 30 dagen na levering product hoeft plaats te vinden.

De hoezen kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Thermo cover voor IBC

Als u vloeistoffer vervoert middels een IBC kan het nog wel eens zo zijn dat zij veel temperatuurschommelingen ondergaan. Dankzij onze thermo cover kunnen de temperatuur schommelingen in de IBC container gereduceerd worden. De thermocover is verkrijgbaar in de afmeting van uw IBC. Staat de juiste maat thermocover er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Thermo cover Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden


Vraag hier een offerte aan!