Cooled Solutions Cool Pack zijn handige Gel Pack voor geconditioneerd transport. De cooling gel in onze CoolPack zijn van hoge kwaliteit en houden voor lange tijd hun temperatuur vast zodat uw transport veilig en gekoeld vervoerd kan worden.

Cool Pack kopen

Cool pack kopen doe je gemakkelijk online bij Cooled Solutions. Wij leveren Coolpack per doos en per pallet in verschillende formaten. De CoolPack kunnen op maat geproduceerd worden van 50 t/m 1500 gram. Heb je een grote bestelling en wil je meerdere cool pack kopen? Bestel dan onze coolpacks per pallet en profiteer van veel voordeel. Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Coolpack.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze Ice Pack zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en cool pack van belang.

Eigen text of logo toevoegen aan coolpack?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw cool pack. Vaak hergebruikt de eindgebruiker de  coolpack en zal jouw logo of text dus leiden tot een enorme naamsbekendheid. Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Cool pack bestellen? Vraag een offerte aan