Cooled Solutions Ice Packs zijn handige Ice Packs voor geconditioneerd transport. De cooling gel in onze IcePacks zijn van hoge kwaliteit en houden voor lange tijd hun temperatuur vast zodat jouw transport veilig, gekoeld vervoerd kan worden.

IcePacks kopen

Icepacks kopen doe je gemakkelijk online bij Cooled Solutions. Wij leveren ice packs per doos en per pallet in verschillende formaten. De IcePacks kunnen op maat geproduceerd worden van 50 t/m 1500 gram. Heb je een grote bestelling en wil je meerdere ice packs kopen? Bestel dan onze ice packs per pallet en profiteer van veel voordeel. Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Ice Packs.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze IcePacks zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en Ice Packs van belang.

Eigen text of logo toevoegen aan icepacks?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw icepack. Vaak hergebruikt de eindgebruiker de icepack en zal jouw logo of text dus leiden tot een enorme naamsbekendheid. Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

 

Andere afmeting nodig vraag een offerte aan!